Kakun väliin valmistin hillon karpaloista;
noin litraan karpaloita lisäsin kolmisen desilitraa ihan tavallista
kidesokeria. Keittelin hilloa kolme varttia, paseerasin
ja keitin vielä vähän aikaa, kunnes
hillo sakeni, ja laitoin jääkaappiin yöksi jäähtymään.
Tuloksena oli lähes marmeladimainen,
tasainen hillo, ihan täydellinen kakun väliin.
Karpalon kirpeyttä tasaamaan tein täytteen,
johon laitoin 500g tavallista maitorahkaa,
6 dl vispikermaa ja 200g sulatettua
valkosuklaata. Makeutin täytettä vielä hiukan
sokerilla ja vaniljasokerilla.
Käytin tuota samaa täytettä myös kakun
koristepursotuksiin. Valkosuklaa kiinteyttää
täytteen, joten siitä tulee hyvä ja kestävä
pursotus - vielä pitäisi opetella
vähän eri pursotustekniikoita, niin saisi
myös näköä kakkuihin. |
Jämät oli tosi maistuvia <3
VastaaPoista