sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kesäruokaa



Näiden ahvenparkojen tie Saimaan selältä pataan
oli todella pikainen, puolessa tunnissa keitto oli jo
lautasella.




Yksinkertainen on kaunista.



Keskellä kesää on helppoa valmistaa kevyttä,
maukasta ruokaa kauden kasviksista.

Keventämisessä ei kuitenkaan ole välttämätöntä
olla kovin turhantarkka, feta-, mozzarella- ja vaikkapa
halloumijuustoilla saa broileri- ja kasvisruokiin lisättyä
 helposti makua ja täyteläisyyttä.



Tortilloja oman maun mukaisilla täytteillä.
Ei ehkä perinteinen suomalainen kesäruoka,
mutta nopea, hauska ja lapsille mieleinen
vaihtoehto silloin, kun täytyy saada ruokaa
äkkiä isolle porukalle mökkiolosuhteissa.



Kevyt kesäruoka, auringonpaiste ja
järvimaisema - siinä kesä parhaimmillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti